ABECEDARI SOLIDARI

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Drets laborals, Cooperació Internacional, Igualtat de gènere, Drets humans, Pau i no-violència, Objectius de desenvolupament del mil•lenni, Persones refugiades
Tipus de recurs: Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària
Formats i mides diccionari online amb fitxes d'activitats descarregables
Idioma català
Entitat Sindicalistes Solidaris
Email entitat sindicalistes@sindicalistessolidaris.org
Temàtica: Solidaritat

l’ABECEDARI DE LA SOLIDARITAT fa un recorregut per alguns dels conceptes més rellevants de l’univers solidari amb la intenció de sumar i apropar els més joves al món de la solidaritat i la cooperació.

Sindicalistes, amb els texts de la pedagoga Virgínia Martínez i la Núria Pelay, acompanyats de les  inspirades il·lustracions de Namibia Coronado, proposa un viatge per paraules/valors que volen integrar-se en la nostra vida quotidiana. Aquesta Web i aquest llibre ens xiuxiuegen a cau d’orella conceptes que no podem permetre que restin oblidats en un calaix perdut i que ara més que mai són necessaris de recordar a diari.

La Web proposa una sèrie d’activitats a les Escoles i Instituts perquè les noves generacions incorporin aquests valors que la inèrcia dels temps, amb la seva suposada inevitabilitat, intenta oblidar.

Un altre món no només és possible sinó que és absolutament necessari.

En aquest enllaç podeu descarregar el llibre

Web de l’Abecedari de la solidaritat

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard