Braser de Sabers: banc de recursos per la justícia climàtica

Categoria: Altres
Temàtica: Sostenibilitat ambiental
Tipus de recurs: Exposició, Jocs i dinàmiques, Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica, Altres
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Entitat Edualter i Entre Pobles
Email entitat info@braserdesabers.org
Temàtica: Emergència Climàtica

Braser de Sabers és una conversa al voltant de les flames. Un moment de calma enmig del caos per aturar-nos a reflexionar i compartir coneixements. Una oportunitat per convertir en llavors les espurnes que ens deixa l’incendi provocat per la crisi climàtica i germinar de manera col·lectiva nous futurs desitjables i possibles. Vols seure amb nosaltres?

Dins l’enorme Braser de Sabers trobaràs un ampli ventall de recursos educatius classificats per temàtica, etapa educativa i format. Propostes per treballar les causes de l’emergència climàtica i les principals problemàtiques socioambientals del món actual, i activitats per implicar l’alumnat en el disseny i el desenvolupament d’accions per fer-hi front.

Podreu trobar el banc de recursos per la justícia climàtica AQUÍ: https://braserdesabers.org/

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard