Canvia’t la bombeta

Categoria: Audiovisuals
Temàtica: Comerç just i consum responsable
Tipus de recurs: Audiovisual
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides video online
Idioma Català i castellà
Durada 7 minuts
Entitat Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC)
Telf. entitat 93 412 75 94
Temàtica: Consum Responsable

Canviat la bombeta és una capsula audiovisual que aborda la relació entre el canvi climàtic i el nostre consum i model de vida. No vol donar lliçons i receptes, sinó fer una introducció a l’anàlisi del tema des de la vida quotidiana de les ciutadanes i ciutadans.

Les enquestes revelen que el canvi climatic és vist com a molt important a nivell mundial però els ciutadans no li donen importància a nivell lcoal i els sembla que les seves solucions  els cauen molt lluny de la seva vida del dia a dia.

Pots veure el vídeo clicant aquí

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard