Ciutat 10: El Joc dels Drets Humans a la Ciutat

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Drets humans
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques
Nivell educatiu: Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària
Formats i mides Joc de taula ideal per a 4 jugadors (es poden demanar vàris jocs)
Idioma català
Durada 1 hora aproximadament
Entitat Creu Roja Catalunya
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Drets Humans

Ciutat 10 és un element d’informació, sensibilització i reflexió al voltant dels drets exposats a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat. Per facilitar la seva utilització en entorns educatius formals i no formals s’ha desenvolupat una proposta específica d’activitats didàctiques que facilita el fet de: Comprendre i analitzar quines són les característiques d’una ciutat que respecta i garanteix els drets de les persones que hi viuen. Conèixer quines accions i serveis poden impulsar les institucions municipals per garantir el compliment de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat. Familiaritzar-se amb els drets i deures de la ciutadania com a persones compromeses amb al seva ciutat.

guia_didactica

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard