[Conte i unitat didàctica] Chavela vol anar a l’escola

Categoria: Publicacions
Temàtica: Drets laborals, Comerç just i consum responsable, Drets humans, Persones migrades
Tipus de recurs: Publicació
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària
Entitat Fundació Pau i Solidaritat País Valencià
Telf. entitat 963 39 26 46
Email entitat pauisolidaritat@pv.ccoo.es
Temàtica: Accés a l’educació primària, Comerç just i consum responsable, Drets humans, Persones migrades

Chavela és una xiqueta que ven coquetes de matí per poder anar a escola a les vesprades. Un dia s’enjogassa i li cauen les coquetes a la mar. Aleshores ha de recórrer a l’ajuda de moltes persones amigues per a poder tornar a fer les coquetes per comprar-se un quadern.

Fundació Pau i Solidaritat del País Valencià a través del seu projecte “Interactuem l’escola” ofereixen recursos pedagògics al voltant del conte, que podeu descarregar aquí Conte_Chavela_val

Trobareu els recursos didàctics al voltant del conte a la pàgina interactuem l’escola

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard