[Conte i unitat didàctica] Rai es trenca un braç

Categoria: Publicacions
Temàtica: Accés a l’alimentació i a l’aigua, Comerç just i consum responsable, Igualtat de gènere, Drets humans, Persones migrades
Tipus de recurs: Unitat Didàctica, Publicació
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària
Idioma català
Entitat Fundació Pau i Solidaritat País Valencià
Telf. entitat 963 39 26 46
Email entitat pauisolidaritat@pv.ccoo.es
Temàtica: Consum, Desigualtat, Immigració, Poder, Treball, Violència

El conte  Rai es trenca un braç ens acosta a la realitat de la infància a Amèrica Central. En cada conte presentem un grup d’amics i amigues que són protagonistes de diferents situacions en què els drets de la infància no estan protegits. En el primer, Chavela va lluitar per anar a l’escola; en el segon, Rai protagonitza una història a la recerca d’assistència sanitària. Les histò- ries passen a Nicaragua, però podrien refl ectir la vida de milions de xiquets i xiquetes d’altres llocs del planeta que treballen en situacions que afecten el seu creixement i desenvolupament. La nostra proposta didàctica ofereix, a partir dels contes, diverses activitats que cada professor i professora podrà utilitzar, canviar, ampliar… d’acord amb les seues possibilitats. També hem realitzat una adaptació dels contes per a representar-los en teatre.

Podeu descarregar el conte aquí

Trobareu els recursos didàctics al voltant del conte aquí i a la pàgina interactuem l’escola

Raimundo valencia

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard