Contes per la pau

Categoria: Publicacions
Temàtica: Pau i no-violència
Tipus de recurs: Publicació
Nivell educatiu: Infantil
Formats i mides Llibre de 10 contes
Idioma català
Entitat Coordinadora d'ONG solidàries de Girona
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Pau i no violència
Observacions: La Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida té una còpia del llibre, podeu sol·licitar-lo aquí

Llibre sorgit de la 5ª campanya del DENIP duta a terme per l’Ajuntament de Girona i la Coordinadora d’ONG solidàries.

La campanya parla d’una pau quotidiana que demana que la nostra acció i actitud diària, sigui pacífica i no violenta. No parlem de la pau entesa com el contrari de la guerra i de la violència – que també ho és -, sinó d’una pau entesa com el treball en els drets humans, la justícia, la democràcia, el desenvolupament, la resolució no violenta dels conflictes, la seguretat humana… Aquesta pau, traduïda al llenguatge dels infants, es troba en els 10 contes d’aquest llibre, il·lustrat amb dibuixos dels alumnes d’escoles i instituts de Girona. Uns contes que parlen de cooperació, del respecte i la dignitat, de no confondre les persones amb els problemes o de l’amor a la natura.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard