DENIP 2020: No és infancia perillosa, és infancia en perill

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans, Pau i no-violència, Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat
Formats i mides dossier pedagògic
Idioma català
Entitat Coordinadora d'ONG solidàries de Girona
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Menors migrants no acompanyats, pau i no violència, drets humans

Dossier amb recursos pedagògics i propostes educatives per a sensibilitzar a l’aula sobre la temàtica dels Menors migrants. Proposta per al Dia Escolar de la No Violència i la pau elaborada el 2020 per la Coordinadora d’ONGD i aMS de LLeida.

Podeu descarregar el dossier aquí:

DENIP_2020(1)

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard