DIVERSUM TERRA – Daus Històries Families interculturals

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans, Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària
Formats i mides Daus mida 14x10x3,5cm
Durada 1 hora i 30 minuts
Entitat Fundació Pagesos Solidaris
Email entitat bcardo@pagesossolidaris.org
Temàtica: Interculturalitat

Aquest joc consta de sis daus amb imatges i icones en cadascuna de les seves cares, un total de 36 idees que barrejades poden generar multitud de combinacions i infinites històries diferents.

Una nen/a és l’encarregat/da de tirar els daus de famílies interculturals. Explica a la resta de les companyes les imatges que han sortit, i tot seguit inventa una història amb les 6 imatges dels daus. En el joc poden participar una o més jugadores, o en un grup nombrós de jugadores es pot optar per que cadascú continuï la història on l’anterior l’ha deixat.

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard