DIVERSUM TERRA – Jocs de cartes de famílies interculturals

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans, Objectius de desenvolupament del mil•lenni, Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària
Formats i mides Cartes amb dibuixos en format 14x10x3,5cm
Durada 30 min
Entitat Fundació Pagesos Solidaris
Telf. entitat 973 288 202
Email entitat bcardo@pagesossolidaris.org
Temàtica: Interculturalitat
Observacions: Taller impartit per personal de la fundació

De 4 a 8 jugadors

A cada jugador/a se li reparteixen 6 cartes, deixant la resta en un munt al centre la taula. Comença el jugador més jove de la taula. Decidirà individualment, la família que vol completar, (persones, cases, animals, continents, banderes, fruites del món, …) i en cada jugada podrà desprendre de 2 cartes que diposita a la part inferior de la pila i roba dues més de la part superior.

Passa el torn al següent company /a. Quant ha reunit una família, la diposita a taula, i és el guanyador de la partida.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard