DIVERSUM TERRA – Maleta de jocs interculturals

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans, Objectius de desenvolupament del mil•lenni, Persones refugiades, Persones migrades
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària
Formats i mides Imatges de 80cmx 40cm x 25cm
Idioma castellà
Entitat Fundació Pagesos Solidaris
Telf. entitat 973 288 202
Email entitat bcardo@pagesossolidaris.org
Temàtica: Interculturalitat

Es recomana abans de la utilització, fer un treball previ del vocabulari adient per poder relacionar les imatges ( existeix una guia de vocabulari)

Maleta de jocs que recull 3 jocs d’aula, que permet treballar un grup de 25 alumnes de manera simultània:

– Set diferències. 4 panells velleda de 70x 40cm amb suport de peu

– Sopa de lletres.. 4 panells velleda de 70x 40cm amb suport de peu

– Puzzle Cubs Diversum Terra.

Entitat

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard