Economia feminista: Desafiaments, propostes i aliances

Categoria: Publicacions
Temàtica: Igualtat de gènere
Tipus de recurs: Publicació
Nivell educatiu: Persones adultes
Formats i mides pdf descarregable
Idioma Castellà
Durada 169 pàgines
Entitat Entre pobles
Telf. entitat +34 93 268 33 66 – +34 690 743 407
Email entitat info@entrepueblos.org
Temàtica: economia feminista

Enllaç de descàrrega: Libro-Economia-feminista_web

 

Aquest llibre neix de la necessitat d’apostar per nous enfocaments que ens portin a processos emancipadors i incloents davant l’anomenat “conflicte capital-vida”, explorant i recollint reptes i desenvolupaments des de les diferents aportacions de l’economia feminista.

Amb ell volem contribuir a la construcció de les diferents sobiranies socials, com a alternatives enfront de la crisi global, des de la referència de l’economia feminista, i com sempre per a Entrepobles, des de les experiències dels moviments de dones imprescindibles en el nostre treball.

Per a aquest treball hem comptat amb algunes de les millors veus de l’economia feminista. Cristina Carrasco Bengoa i Carme Díaz Corral, ens han recolzat en la coordinació i han fet possible comptar amb la col·laboració desinteressada d’autores tan potents com Silvia Federici, Amaia Pérez Orozco, Mertxe Larrañaga Sarriegi, Yolanda Jubeto Ruiz, Natalia Quiroga Díaz, Verónica Gago, Yayo Herrero i Corina Rodríguez Enríquez.

 

  • Comisión Feminismos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte. Introducció.
  • Cristina Carrasco Bengoa i Carme Díaz Corral.Presentació.
  • Silvia Federici. Economia feminista entre moviments i institucions: possibilitats, límits, contradiccions.
  • Amaia Pérez Orozco. ¿Espais econòmics de subversió feminista?
  • Mertxe Larrañaga Sarriegi i Yolanda Jubeto Ruiz. Contribucions de l’economia feminista a la construcció d’una economia solidària.
  • Natalia Quiroga Díaz i Verónica Gago. Una mirada feminista de l’economia urbana i els comuns en la reinvenció de la ciutat.
  • Yayo Herrero. Economia ecològica i economia feminista: un diàleg necesari.
  • Corina Rodríguez Enríquez. Economia de les cures i les desigualtats a América Latina:
    Avanços recents i desafiaments pendents.

Si vols aconseguir el llibre ECONOMIA FEMINISTA: Desafiaments, propostes i aliances.

Escriu-nos a educacion@entrepueblos.org

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard