El preu dels diners

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Banca Ètica
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Conjunt de jocs on line per reflexionar sobre el sistema financer actual i les seves conseqüències
Idioma català
Entitat Finançament ètic i solidari
Telf. entitat 93 368 84 81
Email entitat fets@fets.org
elpreudelsdiners.fets.org
Temàtica: Banca ètica

El preu dels diners és un material d’Educació per al Desenvolupament penjat a la xarxa composat per diferents apartats:

Sistema financer

Inversions

Test Ètic

Memory

Tires Còmiques

Recursos

Cadascún d’aquests apartats ens proporciona un joc interactiu i que té per objectiu reflexionar sobre el sistema econòmic i el preu real que tenen els diners i la forma en la que es belluguen aquests diners dins el sistema financer actual. El joc “El preu dels diners” ens farà passar una estona ben entretinguda i alhora ens ajudarà a pensar una manera més justa d’invertir els diners.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard