ESCAPE ROOM – Joc d’escapada sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Sostenibilitat ambiental, Drets laborals, Igualtat de gènere, Drets humans, Pau i no-violència, Objectius de desenvolupament del mil•lenni
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària
Formats i mides maleta amb materials i enigmes
Idioma català
Durada 45 minuts
Entitat Fundació Pau i Solidaritat CCOO
Telf. entitat 973 263 666
Email entitat pauisolidaritat@ccoo.cat
Temàtica: ODS

El joc d’escapada sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible  consta de dues maletes en les quals les persones participants hi trobaran diferents enigmes que les ajudaran a conèixer l’agenda 2030.

El joc té una durada aproximada de 45 minuts i permet jugar a 24 persones (tot i que es pot augmentar el nombre) en 4 equips de manera simultània, per tal de què, de manera col·laborativa i competitiva vagin resolent els diferents enigmes proposats.

El joc s’adreça a  a alumnes de secundària.

Es pot desenvolupar en una aula només calen unes  taules on deixar les maletes  i on disposar tots els enigmes per anar resolent-los.

Us hi atreviu?!

Si us agradaria participar d’aquesta missió secreta per revelar els ODS, feu un correu a pauisolidaritat@ccoo.cat

Diptico-ODS

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard