[Expo] Igualtat de gènere: mites i realitats

Categoria: Exposicions
Temàtica: Igualtat de gènere
Tipus de recurs: Exposició
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides 20 cartells de mida DinA3 en format cartró ploma
Idioma català
Entitat Associació LIKA
Telf. entitat 681331500
Email entitat lika@associaciolika.org
Temàtica: Igualtat de gènere

L’exposició consta de 20 cartells mida DINA3 acompanyats d’un text amb l’explicació corresponent. El contingut de l’exposició sorgeix dels objectius de la mateixa: el primer és fer un aclariment dels principals conceptes que existeixen en el tema de la igualtat; el segon és fer una anàlisi i reflexió entorn diferents formes de discriminació, desigualtat o violència per motiu de gènere existents en la nostra societat; i el tercer convida a fer una reivindicació cap a la societat igualitària cap a la que volem tendir a través de diversos valors socials.

L’exposició es pot traslladar fàcilment. Es pot utilitzar com a única acció o complementar-la amb d’altres. Consulteu-nos! (Per exemple, un institut o una escola pot penjar l’exposició pels passadissos simplement, dins els objectius del centre; o pot acompanyar-la d’un dels nostres tallers o altres accions que desenvolupi el mateix centre.)

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard