Exposició de fotografies feministes Leonor Pedrico

Categoria: Exposicions
Temàtica: Igualtat de gènere
Tipus de recurs: Exposició
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides 8 fotografies de cartró ploma: 1 de 90x60 i 7 de 60x40 acompanyades pel nom de les autores. I dos cartells explicatius DNA 3 (aprox.) de l’exposició.
Idioma català
Entitat Grup Feminista de Ponent-Dones Lleida
Telf. entitat 609935230
Email entitat doneslleida@gmail.com
Temàtica: Dones i Llibertats

L’exposició és fruit del Vè premi de fotografia feminista Leonor Pedrico “Dones i Llibertats” de 2019. Es van presentar 25 propostes, d’aquestes en va resultar guanyadora la sèrie de Simeon Svetoslavov Tsanev amb la fotografia “Mirar endavant”. El 2n premi per a Rosa Maria Moreno Zahinos amb la sèrie “Mi teta”; el 3r premi per a Luis García Vesperinas amb la sèrie “Mirades al mur”; i un accèssit per a Jordi Fuentes Iglesias amb la sèrie “Les ales d’en Tí”.

A través del premi i de l’exposició es pretén visibilitzar el paper de les dones, en concret amb la temàtica de “Dones i Llibertats”, es vol contribuir a denunciar la manca de llibertats individuals i col·lectives i posar en valor l’alliberament de les dones des del reconeixement de la seva plena sobirania per a decidir-ho tot.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard