Projecte Tasharuk. Guies didàctiques per reflexionar sobre la situació que viuen les dones palestines

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Igualtat de gènere, Drets humans, Pau i no-violència, Persones refugiades
Tipus de recurs: Audiovisual, Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides guies per motivar a la reflexió i a l’acció a partir d’alguns dels curtmetratges disponibles a la web Tasharuk.
Idioma català
Entitat Escola de Cultura de Pau i altres entitats
Telf. entitat 935 81 14 14
Email entitat escolapau@uab.cat
Temàtica: Pau i No violència

Les guies didàctiques pretenen motivar la reflexió i invitar a l’acció davant de la situació a Palestina, amb una atenció especial a les realitats que afronten dones i nenes des d’una mirada de gènere.
A continuació una breu descripció dels criteris orientadors; la metodologia i estratègies didàctiques; i els continguts de les guies, que tenen com punt de partida alguns dels curtmetratges de directores palestines disponibles a Tasharuk.

A la pàgina web del projecte Tasharuk i als enllaços a continuació, podreu descarregar les guies didàctiques:

BloodyBasil

ThePresent

OneMinute

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard