Humoràlia 2021. SOS CLIMA: sense planeta no hi ha futur

Categoria: Exposicions
Temàtica: Sostenibilitat ambiental
Tipus de recurs: Exposició
Nivell educatiu: Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Catàleg amb paper de 25 pàgines - 50 plafons de cartró ploma A3
Entitat Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
www. coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Emergència climàtica

La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida i Humoràlia organitzen la Mostra d’Humor Gràfic “SOS CLIMA: sense planeta no hi ha futur.”. La mostra té per objectiu sensibilitzar sobre l’emergència climàtica com a principal amenaça els drets humans, remarcar la necessitat de reduir emissions de gasos d’efecte hivernacle i evitar l’augment de la temperatura global més de 1,5º, complint amb els compromisos recollits a l’Acord de París abans que la situació esdevingui irreversible. Reconèixer els drets ambientals com a drets fonamentals és necessari per frenar la destrucció d’hàbitats, la sobreexplotació i la contaminació que provoquen la pèrdua de biodiversitat, clima extrem, plagues i pandèmies, posant en risc la vida futura.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard