INFORME: Comerç d’armes i conflicte

Categoria: Publicacions
Temàtica: Pau i no-violència
Tipus de recurs: Publicació
Nivell educatiu: Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Informe online de 55 pàgines descarregable
Idioma castellà
Entitat Centre Delàs d'estudis per la pau, IDHC, Escola de cultura de pau
Email entitat escolapau@uab.cat
Temàtica: Pau i No violència, Comerç d'armes

Informe realitzat per Centre Delàs d’estudis per la pau, IDHC i Escola de cultura de pau que analitza les exportacions d’armament per part d’Estats membre de la UE durant el 2018 (any més recent amb la informació d’exportacions disponible) a països que en aquest any es trobaven en situació de conflicte armat.

El present informe pretén enriquir el debat públic sobre els impactes que la política armamentista de la UE té sobre els països que són escenari de conflicte armat i contribuir a dissenyar polítiques de control, reducció o eliminació de les exportacions d’armes a països en conflicte armat, d’acord amb la legislació europea.

Podeu descarregar-lo aquí: InformeArmas

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard