Itineraris Migratoris

Categoria: Audiovisuals
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans, Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Audiovisual
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Curtmetratges de uns 25 minuts amb guia qüestions (possibilitat de participació presencial en tallers dels entrevistats)
Idioma Català- Castellà
Durada Durada taller: depèn necessitats – tallers 1h -1:30
Entitat AME Amigos Mira España delegació Lleida
Telf. entitat 609239062
Email entitat lleida@amigosmira.es
Temàtica: Drets Humans, procés migratori, històries de vida, identitat
Breu descripció:

Material audiovisual compren gravació entrevistes de 6 persones de diferents orígens de procedència que ja avui en dia són conciutadans i Lleidatans.

Orígens: Venezuela, Colombia, Senegal, Marroc, Cuba

6 curtmetratges que poden treballar-se plegats o a nivell individual amb opció de poder organitzar tota una sèrie de tallers entre ells també amb un presencial (sempre amb previ avis) en el que pugui participar la persona entrevistada.

El material permet poder treballar una amplia gama de conceptes, es pot adaptar tan per a treballar temes relacionats amb els Drets humans com per a treballar temes migratoris, identitat, històries de vida, entre altres.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard