KIT BIBLIO DIVERSUM TERRA

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Exclusió Social, Accés a l’educació primària, Drets humans
Tipus de recurs: Maleta Pedagògica
Formats i mides kit de 5 llibres
Idioma Català- Castellà
Durada cessió de material a centres educatius: 1 mes
Entitat Fundació Pagesos Solidaris
Telf. entitat 649456907
Email entitat bcardo@pagesossolidaris.org
Temàtica: Sensibilització intercultural

Breu descripció:
Aquest KIT està format per 5 llibres per ficar en valor la diversitat cultural en la nostra societat:
– Orelles de Papallona.
– Quatre cantonades de no res.
– Esto es África; país a país.
– Cómo quite a papa el miedo a los extranjeros.
– Estimada Malala.

La selecció dels llibres s’ha portat a terme a través de professionals de treball social i de llicenciats en psicopedagogia, i són llibre recomanats per diferents edats.

L’objectiu del kit és oferir recursos interculturals a escoles i famílies a través de la lectura i de la reflexió sobre les oportunitats i valors que ens ofereix la interculturalitat.
Així mateix en la selecció dels llibres s’ha contemplat la perspectiva de gènere, amb contes i llibres, on no s’utilitzen llenguatges ni contextos sexistes, i on les protagonistes de les històries són nenes.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard