L’escola de provenció – Guia pràctica per abordar el conflicte amb perspectiva de gènere a l’aula universitària

Categoria: Publicacions
Temàtica: Pau i no-violència
Tipus de recurs: Publicació
Nivell educatiu: Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides guia en pdf
Idioma català
Entitat Escola de Cultura de pau
Telf. entitat 93 586 88 48
Temàtica: Cultura de la pau i resolució de conflictes

Aquesta guia, realitzada per l’Escola de Cultura de Pau de la UAB ofereix orientacions per introduir la metodologia de l’Escala de Provenció a l’aula universitària. Aquesta és una eina procedent de l’educació per la pau que, a través de 7 passos consecutius, facilita la creació d’un clima de convivència positiu i participatiu, alhora que prepara al grup i docents per a la transformació positiva del conflicte i la construcció de relacions saludables.

Provencio_CA

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard