Maldita: conVERsaciones para el debate, la reflexión y la acción

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Igualtat de gènere, Drets humans, Pau i no-violència
Tipus de recurs: Unitat Didàctica
Nivell educatiu: Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides document de pdf, 30 pàgines, resum,
Idioma Castellà
Entitat Medicus Mundi Mediterrània
Telf. entitat 639041851
Email entitat milanka.ljubojevic@medicusmundi.es
Temàtica: Exclusió social, pau i no violència
Observacions: Guia didàctica par promoure debat, la reflexió i la acció, basada en el nou documental de medicusmundi “Maldita, a love song to Sarajevo”

“El seu Déu és l’Amor. La seva pàtria la Terra. El vostre gènere? Humà. A “Maleïda, a love song to Sarajevo”, Božo Vrećo, el més revolucionari dels artistes dels Balcans canta a la vida, a la superació i a la història d’amor entre dues ciutats, Sarajevo i Barcelona, ​​que es van saber trobar en moments difícils per seguir sent amigues per sempre. El documental i la guia didàctica pretenen:

  • Indagar camins que permetin transcendir fronteres polítiques i corporals.
  • Qüestionar les societats que no inclouen i protegeixen els drets de les persones LGTBIQ+i contribuir així a una ciutadania lliure.

Provocar la reflexió sobre els grans temes del documental, tant les qüestions de gènere i la diversitat, com els conflictes armats, i la relació amb la salut a nivell local i global

Guia didàctica par promoure debat, la reflexió i la acció, basada en el nou documental de medicusmundi “Maldita, a love song to Sarajevo”

Objectiu: Empatitzar amb les persones que pateixen discriminació ja sigui pel gènere, classe, lloc d’origen, diversitat afectiu sexual, així com reflexionar sobre els conflictes armats que tenen lloc ara mateix, visibilitzar la relació entre el lloc on vivim i el nostre benestar.

Podeu descarregar la Guia didàctica aquí:

623066103968f_02-maldita-mm-feb2022-red

Material per a professorat:

Pack_Docents

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard