Materials Ciutats Educadores contra els discursos d’odi

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Drets humans, Pau i no-violència
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Diferents materials i dinàmiques
Idioma Castellà
Entitat Associación Internacional Ciudades Educadoras
Telf. entitat 933 427 720
Email entitat edcities@bcn.cat
Temàtica: Discurs d'odi

A la Xarxa de ciutats educadores hi ha 30 ciutats adherides entre les quals es troba Lleida.

Els objectius genearls d’aquesta xarxa són reflexionar davant del problema de la cultura de l’odi; generar un debat que ajudi a que les polítiques educatives municipals lluitin contra la cultura de l’odi; proposar models d’intervenció educativa que faciliti als governs locals la implementació de programes d’intervenció en els seus programes educatius per lluitar contra la cultura de l’odi i millorar l’empatia cap a la diferència en la infància i la juventut.

Aquí, trobareu una sèrie de recursos educatius, guies didàctiques i altres materials elaborats per la Xarxa de ciutats educadores i que poden ser útils per a treballar per prevenir i eradicar el discurs d’odi.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard