MINES: l’amenaça invisible

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Drets humans, Pau i no-violència, Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Dossier pedagògic
Idioma català
Entitat Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Mines antipersona

El 4 d’abril és el Dia Internacional de la lluita contra les mines antipersona. Una jornada per sensibilitzar i informar del perill que representen les mines per a milions de persones, i per exigir la prohibició total de l’ús d’aquests artefactes explosius cruels i injustos.

Les mines antipersona són unes de les armes més  indiscriminades que existeixen, ja que més del 80% de víctimes de les mines són civils (nens i nenes moltes d’elles), que perden la vida o queden mutilats per sempre. A més a més les mines antipersona, no obeeixen tractats de pau ni treves i tenen efectes destructius a llarg termini: Mines enterrades durant la primera Guerra Mundial encara causen morts i destrucció avui en dia, més de 100 anys després!

Aquest dossier aporta informació i enllaços per a poder treballar en cultura de la  pau i la no violència, i el desarmament a l’aula.

dossier mines antipersona

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard