Pràctiques comunicatives per una cultura del diàleg i la col·laboració

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Drets humans, Pau i no-violència
Tipus de recurs: Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides proposta didàctica amb dinàmiques i exercicis, en pdf.
Idioma català
Entitat Reds - Solidaridad para la transformación social
Telf. entitat 697-392-041
Email entitat reds@reds.ong
Temàtica: Comunicació No Violenta

Cartilla Comunicacion No Violenta CAT 2022

Aquesta guia recull els conceptes claus de la Comunicació noviolenta i proporciona eines per al desenvolupament d’habilitats interpersonals que afavoreixen els processos col·laboratius i la cura de les relacions.

Red de Solidaridad para la Transformación Social- Reds és una ONG nascuda a Barcelona l’any 1999 amb l’objectiu de fomentar el treball en xarxa, el diàleg i la justícia social a l’àmbit local i internacional.

REDS és una plataforma multidisciplinària que promou i incideix en processos de transformació social per fomentar una cultura inclusiva, la justicia global i el benestar comú.

Treballem en iniciatives de sensibilització i pedagogia social, incidència política, cooperació internacional, formació i investigació a través del treball en xarxa i de la col·laboració amb altres col·lectius i organitzacions.

Les nostres intervencions prioritzen:

 – el foment dels drets humans i la justícia global,

 – la promoció de la diversitat i la igualtat d’oportunitats,

 – l’economia social i solidària.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard