Recursos educatius antiracistes

Categoria: Maletes pedagògiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans
Tipus de recurs: Maleta Pedagògica
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat
Formats i mides Dossier de recursos educatius antiracistes
Idioma Castellà
Entitat UKUAJI (Asociación antirracista de madres de afrodescendientes)
Email entitat asociacionukuaji@gmail.com
Temàtica: antiracisme

UKUAJI (Asociación antirracista de madres de afrodescendientes) fan una crida a la comunitat educativa (docents, families i alumnat) en motiu del dia 21 de març, Dia per l’eliminació de la discriminació racista, perquè consideren que és necessari reconèixer que convivim i som part d’un racisme que permea totes les esferes socials, encara que de vegades no prengui formes explícites.

Volem animar a les aules, que son reflexe i part de la societat a treballar aquestes (i altres) eines per treballar el racisme per tal de contribuir a construir un món mes just i menys discriminatori.

Amb amor i rebel·lia

UKUAJI

Podeu descarregar els recursos aquí:

recursos educativos antirracistas

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard