Taller IDENTITAT

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Drets humans
Tipus de recurs: Exposició, Jocs i dinàmiques, Altres
Nivell educatiu: Infantil, Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides : Format de diferents tallers en els que es treballa a traves de diverses eines el concepte de identitat. Tallers presencials – Taller dins museu Art la Panera –Taller teatre social
Idioma Català- Castellà
Durada depèn necessitats – tallers 1h -1:30
Entitat AME Amigos Mira España delegació Lleida
Telf. entitat 609239062
Email entitat lleida@amigosmira.es
Temàtica: : històries de vida, identitat, integració social, art contemporani, Teatre social

Pack de 5 tallers en els que es treballa la identitat.

Taller conceptes claus relacionats amb identitat: Paraules i dinàmiques

Taller Museu Art Panera: Treball a partir obra d’art

Taller Teatre social: Teatre imatge – situacions viscudes –la por a lo desconegut

Taller crea a traves objecte simbòlic

Taller: Presentació portes obertes a la Panera

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard