[taller] Quina joguina li regalem?

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Comerç just i consum responsable
Tipus de recurs: Jocs i dinàmiques
Nivell educatiu: Persones adultes
Formats i mides Taller - dinàmica d'una hora i mitja de durada per Associacions de Mares i Pares d'Alumnes.
Idioma català, castellà o anglès
Durada 1 hora i 30 minuts
Entitat Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Consum Responsable

Com pot influir aquesta joguina al desenvolupament social i emocional del meu fill o filla? Li pot generar agressivitat una joguina bèl•lica? Convé que tingui tantes joguines?

La Xerrada “quina joguina li regalem?” ens pot ajudar a resoldre aquests dubtes i adquirir recursos pràctics hora de fer un consum responsable de les joguines que regalem als nostres fills i filles. Jugar és un dels principals mecanismes de desenvolupament físic, mental, emocional i social dels nostres fills i filles, per tant, regalar una o una altra joguina esdevé una acció educativa.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard