Turisme al món rural – Una mirada des de la Sobirania Alimentària

Categoria: Exposicions
Temàtica: Accés a l’alimentació i a l’aigua, Comerç just i consum responsable
Tipus de recurs: Exposició
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides 8 plafons
Idioma català
Entitat Xarxa de Consum Solidari
Telf. entitat 93.268 22 02
Email entitat info@xarxaconsum.org
Temàtica: Sobirania alimentària
Observacions: Les exposicions es troben a Barcelona. Contactant l'entitat es poden sol·licitar i fer arribar a les entitats/centres que ho necessitin

Les propostes de Turisme Rural, entenent com a tal un tipus de turisme de petit format, establert en zones rurals i en el qual la població local exerceix un paper significatiu en el seu control i gestió, han augmentat tant als països del Nord com en el denominat Sud. El Turisme Rural es presenta com una estratègia que revitalitza els espais rurals i combat els seus principals problemes: pobresa, migració, envelliment de la població, etc. Però més enllà de bones voluntats i de possibles virtuts, el Turisme Rural comporta limitacions i riscos que moltes vegades no són suficientment considerats, a més d’afavorir processos de substitució de les activitats tradicionals.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard