Una mirada al Comerç Just a través del còmic

Categoria: Exposicions
Temàtica: Comerç just i consum responsable
Tipus de recurs: Exposició
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides 8 vinyetes-plafons
Idioma català
Entitat Xarxa de Consum Solidari
Telf. entitat 93.268 22 02
Email entitat info@xarxaconsum.org
Temàtica: Comerç Just i Consum responsable

La finalitat d’aquesta exposició ha estat elaborar un còmic de denúncia sobre les injustícies del comerç internacional d’aliments. El còmic consta de 8 vinyetes-plafons que desenvolupen les característiques d’aquest comerç, els actors implicats i els seus interessos, els qui hi surten guanyant i els qui hi surten perdent, els impactes socials i ambientals del model agroexportador, i l’alternativa que es planteja des del moviment pel comerç just i la sobirania alimentària.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard