VIDEOSÈRIE: històries de persones refugiades

Categoria: Audiovisuals
Temàtica: Persones refugiades, Persones migrades
Tipus de recurs: Audiovisual
Nivell educatiu: Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides 3 vídeos penjats al youtube de format entrevistes
Idioma català i castellà
Durada entre 9 i 12 minuts
Entitat Amnistia Internacional Catalunya
Telf. entitat 932 09 35 36
Email entitat info@amnistiacatalunya.org
Temàtica: Persones refugiades

Videosèrie “Welcome Communities” comopasa de tres capítols que recullen les històries i els testimonis de persones refugiades i de persones voluntàries que participen en la seva acollida:

• S’ha de fer: Mayyar Skhaita, refugiat sirià, comparteix pis amb un matrimoni de Barcelona.
• Activisme: George Reginald, refugiat i activista pels drets del col·lectiu LGBTI que treballa per la protecció de les persones que són perseguides per la seva identitat sexual als seus països.
• Des d’aquí: recull el testimoni de persones que s’han involucrat en l’acollida de les persones refugiades a casa nostra.
Ho trobareu a la web d’Amnistia Internacional

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard