S’obren les inscripcions pel primer projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida

La Dinamo i Ponent Coopera impulsen el primer projecte d'habitatge cooperatiu al municipi de Lleida que contribueix a la lluita pel dret a l'habitatge.

A Lleida s’ha engegat un projecte basat en l’organització cooperativa i sense ànim de lucre per a proveir d’habitatge digne a un preu assequible a les persones sòcies que la conformen.

Per a tirar endavant aquest projecte es necessita formar una base social apoderada, on es teixeixi comunitat a través de la solidaritat i el suport mutu, la convivència, les cures i el consum cooperatiu. Inscriu-te!

El termini per inscriure’s a la llista estarà obert fins al 3 de desembre de 2020. L’adjudicació dels habitatges es farà per ordre cronològic d’inscripció al projecte.

Podeu descarregar-vos el dossier del projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús Carrer Bruc 8. Per inscriure-us al projecte només cal que feu els següents tres passos i ja formareu part de la llista de la nova cooperativa:

1. Totes les persones que vulgueu formar part del projecte haureu de respondre el següent qüestionari.

2. Fer l’aportació obligatòria per donar-te d’alta com a persona sòcia de la cooperativa.

Cal realitzar una transferència de 250€ al número de compte: ES47 3035 0175 8317 5001 6039. Poseu el nom i DNI al concepte de la transferència Aquesta quantitat es paga en concepte d’alta com a persona sòcia de la cooperativa. Totes les persones adultes que vulguin viure a l’edifici s’hauran de fer sòcies de la cooperativa. El pagament de 250 està format pels següents dos conceptes:

– Alta com a persona sòcia destinatària del dret d’ús: 150€

– Alta com a persona sòcia de consum: 100€

En el supòsit que un cop us hàgiu inscrit decidiu donar-vos de baixa del projecte, se us retornarà l’import abonat.

3. Inscriure-us al registre de sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial:

Per poder accedir a un habitatge com a unitat de convivència us heu d’inscriure al registre de sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial. Per fer-ho, heu de dirigir-vos a l’Oficina Local d’Habitatge de Lleida (Carrer Cavallers, 10-12, baixos. Tel. 973700606. emu@paeria. es).

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard